KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Aktiv cyklist og fuglejæger

Uanset om du er en ivrig cyklist eller en aktiv fuglejæger, er der mange fordele ved at være begge dele. Afhængigt af dine interesser kan cykling give dig en god træning, men det kan også hjælpe dig med at observere fugle i deres naturlige omgivelser. Robert Jeffers, der er bestyrelsesmedlem i Los Angeles Audubon Society og assisterende rektor på en high school, nyder f.eks. at cykle for at se på fugle.

Robert Jeffers

Robert Jeffers har lige siden sit første år i gymnasiet vidst, hvad han ville gøre med sit liv. Han vidste endda allerede som 15-årig, hvilken kvinde han ville gifte sig med. Han er indbegrebet af sikkerhed. Nære venner har aldrig hørt ham tvivle på sig selv. Han elsker at cykle og spille videospil og har deltaget i flere spilprogrammer.

Han er også medlem af bestyrelsen for Los Angeles Audubon. Han er også assisterende rektor på en high school og en ivrig motorcyklist. Han nyder at cykle for at se på fugle. Han har endda en iPhone og kører med den rundt i hele byen. Og han gør det, mens han lytter til musik.

Demografiske oplysninger om fugle i højlandet

Demografiske oplysninger om fjeldvildtfugle er vigtige at tage hensyn til, når der skal udvikles bevarelsesprogrammer. Bestandene er afhængige af de levesteder, de lever i, og bevarelsesindsatsen bør fokusere på bevarelse og genopretning af disse levesteder. Desuden bør bevarelsesindsatsen også tage hensyn til disse fugles genetiske mangfoldighed. Bevarelsesindsatsen bør fokusere på den langsigtede sundhed af bestandene af fjeldvildtfugle, men indsatsen bør styres af de enkelte arters specifikke behov.

Fjeldvildtet har en vigtig historie som en del af den nordamerikanske biodiversitet. Dette kan ses i fossile optegnelser og i de tidligste regionale ornitologiske samlinger. Denne historie falder sammen med de vidt udbredte åbne græsarealer på den nordamerikanske østkyst, som er blevet fremmet af naturlige forstyrrelser. Desuden praktiserede indianerne rydning og afbrænding for at udvide og bevare åbne græsarealer og deres levesteder.

Antallet af ynglende voksne fugle i populationer af fjeldvildt er afgørende for deres tilgængelighed i efterårsjagtsæsonen. Denne faktor påvirker også deres ungernes overlevelse. Især fasaner og vagtler har dårlig reproduktionssucces og lav årlig overlevelse. Præriehøns er imidlertid afhængige af forårsopdræt og sommerreproduktion for at opretholde deres antal.

Agentbaserede computermodeller

Simuleringer af adfærd hos dyr og mennesker kan hjælpe os med at forstå den måde, hvorpå forskellige arter klarer forskellige miljøforhold og reagerer på forskellige stimuli. Hvis vi f.eks. forestiller os en gruppe cyklisters adfærd på vejen, kan vi let forstå, hvordan de reagerer, når vejret ændrer sig. I det virkelige liv ville vi imidlertid ikke have nogen idé om, hvordan disse aktører opfører sig i disse situationer.
Chukar-jagt

Uanset om du er aktiv cyklist eller vildtfuglejæger efter Chukar, skal du have det rigtige tøj på til aktiviteten. Chukarjagt kræver, at du skal bestige bjerge og bjergtoppe hele dagen, og du bør derfor være klædt i teknisk tøj. Du skal bruge en buks i merino-spandexblanding, der er fugttransporterende, forstærket ved sædet og temperaturregulerende. Heldigvis er der mange valgmuligheder til denne type udendørs aktivitet.

Chukarjagt kræver en god oplandsvest. I modsætning til fasan- eller vagteljagt kræver chukarjagt, at du forlader dit køretøj i otte timer i nogle afsidesliggende områder. En vest, der kan bære tre til fire liter vand, snacks og en førstehjælpskasse, vil hjælpe dig med at holde dig komfortabel på lange ture. Ud over selve vesten skal du medbringe ekstra lag for at holde dig varm og tør.

Hvis du har gode jagthunde, vil det gøre jagten på chukar meget nemmere. Du skal også medbringe nok vand til at holde dig selv og din hund hydreret. Chukarjagt kan være anstrengende, så en god jagthund er afgørende for at forebygge varmerelaterede sygdomme. Uanset om du jager med en trænet hund eller cykler for at dyrke sport, skal du altid medbringe ekstra vand.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold