KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Artikler om diamanter og rubiner

Artikler modificerer navneord, der henviser til en generel idé; de bruges ofte foran navneord, der begynder med en konsonant. De bruges også før stillingsbetegnelser og kontornavne, når navnet er et egennavne. Desuden får en person eller et kontor et stort bogstav, når det optræder foran en bestemt artikel (se Hjælp:Kapitalisering for flere oplysninger). Dette gør det lettere at skrive referencer.

Ædelsten

Ædelsten er krystalliserede mineraler, der dannes under jordens overflade og undertiden viser spor af andre mineraler kaldet inklusioner. Disse spor af andre mineraler kan være en værdifuld kilde til oplysninger om ædelstenens oprindelse og dannelsesprocesser.

Farverne på naturlige ædelsten bestemmes af den måde, lyset interagerer med dem og absorberer og reflekterer visse frekvenser eller bølgelængder af lys. En rubin er f.eks. rød, fordi den absorberer alle andre farver af hvidt lys og samtidig reflekterer den røde del af det spektrum, som det menneskelige øje opfatter.

Siden oldtiden har ædelsten været værdsat som ædel- og halvædelsten og er ofte blevet betragtet som kraftfulde helbredende og lykkebringende genstande. Smaragder, safirer og diamanter anses for at være de fineste ædelsten, men andre ædelsten kan være lige så attraktive og er også værdifulde på grund af deres æstetiske skønhed og sjældenhed.

Arbitrage er processen med at købe et aktiv på ét marked og sælge det på et andet marked til en højere pris og opnå en fortjeneste på forskellen. Dette er en risikofri handelsstrategi, der involverer samtidige transaktioner, som ikke kræver lange holdeperioder.

Fremkomsten af arbitragemuligheder på et givet marked tilskrives markedsineffektivitet, der opstår som følge af asymmetrisk information mellem købere og sælgere. Dette fænomen bringer markederne tættere på effektivitet, og det fremhæver også smuthuller, som ellers kunne være gået ubemærket hen.

Selv om arbitrage kan være lukrativt under de rette omstændigheder, er det ikke uden risici. Disse risici omfatter modpartsrisiko, som er risikoen for, at en modpart ikke opfylder sin del af en transaktion, hvilket kan medføre alvorlige tab.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold