KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Marcus Thuram sættes i forbindelse med et skifte til FC Barcelona

Hans kontrakt med Borussia Mönchengladbach udløber i juni, og Marcus Thuram tiltrækker sig interesse fra en række klubber. Sønnen af den franske legende Lilian er blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

De catalanske giganter har brug for at styrke deres offensive muligheder, og den 25-årige passer perfekt ind i billedet. Thuram vil være tilgængelig for en lav transfersum.

Borussia Mönchengladbach

Med hjælp fra manager Lucien Favre har Borussia Mönchengladbach rejst sig siden hans ankomst i januar 2011. De nåede ottendedelsfinalen i DFB Pokalen for første gang i fem år og rykkede kun ned i sidste sæson efter en nedrykningsplayoff.

Deres succes er ikke gået ubemærket hen, og klubben er blevet sat i forbindelse med et væld af spillere denne sommer. Især deres franske angriber Marcus Thuram er en af de mest ombejlede transfers. Han er i det sidste år af sin kontrakt og har scoret 16 mål i denne sæson.

Sønnen af den tidligere franske forsvarsspiller Lilian Thuram er blevet scoutet af Barcelona, som mener, at han kunne passe ind i deres stil. Ifølge rapporter vil de dog prioritere andre mål. De har fulgt ham nøje for at se, om hans spillestil passer ind i cheftræner Xavi Hernadez'. De kan også godt lide, at han kan spille i begge positioner såvel som på fløjen, hvor Didier Deschamps ofte brugte ham ved VM.

Atletico Madrid

Barcelonas scoutingafdeling har været meget imponeret af Marcus Thuram, som står uden kontrakt med Borussia Mönchengladbach. Han er en free agent, og hans alsidighed er nøglen til Xavis hold: Franskmanden kan spille som angriber eller dække Vinicius Jr i fløjangrebet, som Didier Deschamps demonstrerede med ham ved VM.

Ifølge Mundo Deportivo har den catalanske klub allerede afgivet et bud på ham. Thurams agenter overvejer det angiveligt, selvom de også vil overveje andre muligheder, herunder Chelsea.

PSG er også meget interesseret i spilleren, selv om de allerede har skrevet kontrakt med Yannick Carrasco og Vitor Roque denne sommer. Christophe Galtier er dedikeret til at omstrukturere sit hold, og pariserne er ivrige efter at konkurrere i Europa igen i næste sæson. Den franske klub er usikker på, om de kan konkurrere med de lønninger, som andre klubber vil tilbyde. Men de vil fortsat overvåge situationen nøje. Det er et træk, der kan hjælpe dem med at overvinde de nuværende forhindringer.

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain overvejer angiveligt at hente Marcus Thuram, og den franske klub er interesseret i at forstærke deres trup med en kvalitetsspiller denne sommer. Pariserne er på udkig efter en erstatning for Lionel Messi, som er på vej til MLS-holdet Inter Miami, når hans kontrakt udløber.

Klubben har været kendt for at være meget afhængig af det frie transfermarked i de seneste sæsoner og har allerede hentet folk som Franck Kessie og Hector Bellerin. Men de prioriterer angiveligt andre mål, herunder Vitor Roque, for at hjælpe dem med at konkurrere med Bayern München i kampen om Bundesliga-titlen.

De catalanske giganter har scoutet Marcus Thuram, som er en free agent, efter at hans kontrakt med Borussia Mönchengladbach udløber den 30. juni. Han anses for at være en spiller, der både kan spille centralt og på fløjen, og han er blevet fulgt nøje af Blaugrana, hvor hans far, Lilian, spillede i to år fra 2006 til 2008. Luis Campos holder angiveligt øje med ham som en del af holdets talentjagt denne sommer.

Barcelona

Barcelona er interesseret i at hente Marcus Thuram, når hans kontrakt med Borussia Mönchengladbach udløber i slutningen af juni. Den franske angriber havde en succesfuld sæson hos Bundesliga-klubben, hvor han scorede 16 mål og lavede syv assists i 32 kampe. Han ville være en af flere muligheder for de catalanske giganter, da de ønsker at balancere deres regnskaber og fjerne nogle af de penge, der går ud på lønninger.

Han ville være en backup til Robert Lewandowski, som har været en åbenbaring i denne sæson for La Liga-førerne. Den catalanske klub kunne også bruge hans alsidighed på venstre fløj, som er et område, hvor Xavi Hernandez' hold mangler dybde.

Barcelonas økonomiske problemer har ført til spekulationer om, at de vil gå efter frie transfers denne sommer, når de skal forstærke sig. De har allerede hentet Memphis Depay, Hector Bellerin og Franck Kessie i denne sæson. Den catalanske klubs kælenavn er Barna, som betyder "den sorte". Lokale og spaniere kan normalt ikke lide at høre navnet omtalt som Barca.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold