KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Anmeldelse af FIFA 20 Companion App

FIFA (udtales "Fifa") er en international organisation, der udarbejder regler og beslutninger vedrørende fodboldsporten. Den er også ansvarlig for styringen af fodboldkonkurrencer som f.eks. VM og VM for kvinder.

FIFA er en sammenslutning oprettet i henhold til schweizisk lov og har 211 medlemsforeninger. FIFA's råd er det vigtigste beslutningsorgan.

Det styrende organ

FIFA, eller Federation Internationale de Football Association på fransk, er verdens største styrende organ inden for fodbold. Det fører tilsyn med konkurrencerne mellem de 211 medlemsforeninger og er ansvarligt for at arrangere verdensmesterskaberne.

VM afholdes hvert fjerde år, og 32 hold deltager i den endelige turnering. Hvert hold skal kvalificere sig til turneringen ved at kæmpe i kvalifikationskampe over en toårig periode.

Fifa har hovedkvarter i Zürich i Schweiz og blev grundlagt i 1904. Dens mål, som er nedfældet i dens vedtægter, er at forbedre fodbolden konstant og samtidig fremme spillet over hele verden gennem ungdoms- og udviklingsprogrammer.

Det styrende organ vælger eller genvælger en præsident hvert fjerde år i året efter VM. Hver medlemsforening har én stemme. En kandidat skal have mindst 105 stemmer for at vinde.

Verdensmesterskabet

FIFA's vigtigste begivenhed er VM, en turnering, hvor landshold fra hele verden konkurrerer mod hinanden. Det har været afholdt hvert fjerde år siden 1930 og anses for at være en af de mest populære sportsbegivenheder i verden.

FIFA, der blev grundlagt i 1904, er et internationalt styrende organ for foreningsfodbold (fodbold). Det har til formål at forbedre sporten og give håb til de mindre privilegerede.

Dets globale organisationsstruktur omfatter en række forskellige organer, herunder eksekutivkomitéen og FIFA Council. Det har også en juridisk afdeling, som omfatter disciplinærkomitéen og en etisk komité.

FIFA's præsident, Gianni Infantino, er leder af organisationen. Han blev valgt den 15. marts 2017.

Tilstanden Ultimate Team

Hovedbegivenheden i FIFA, Ultimate Team, er en personlig, kortbaseret tilstand, hvor du kan sammensætte din egen trup af rigtige spillere. Du bruger mønter i spillet til at købe spillerpakker og forbedre din trup.

Der er mange måder at tjene mønter på, fra at spille online- og offlinekampe, vinde titler og fuldføre opgaver. Sæsonmål og kampagnebelønninger giver dig også bonusser, som kan øge din møntsaldo.

Squad Building Challenges (SBC'er) er en populær funktion i spillet og blev introduceret i FIFA 17 og kan være en god måde at tjene nogle mønter eller spillerbelønninger på. De varierer fra meget lette til svære og kan have temaer omkring helligdage eller begivenheder.

Kemien mellem spillerne i din trup er afgørende for succes. Ved at placere spillere fra samme klub, liga eller nationalitet ved siden af hinanden i din trup kan du skabe et bånd mellem dem, som vil øge deres energiniveau og præstationer.

Den ledsagende app

Udover de regelmæssige opdateringer indeholder FIFA 20 Companion App også flere interessante udfordringer, som er værd at prøve. Disse omfatter Squad Building Challenge, en ny tilstand, der giver spillerne mulighed for at udveksle ekstra spillere fra deres klubber for at få spændende belønninger som forskellige SBC-spillere, Packs og mønter.

Ud over sin Squad Builder tilbyder appen også en masse filtrerede nyheder og begivenheder for at holde spillerne opdateret med, hvad der sker i fodboldverdenen. Desuden kan du med den kontrollere dit holds fremskridt og se, hvor langt du er fra dine mål, alt sammen uden at skulle logge ind på din konsol.

Companion App'en er tilgængelig på Android- og iOS-enheder. For at bruge den skal du have en EA-konto og en FIFA Ultimate Team-klub for at kunne bruge den. Den kan bruges til at administrere din klub, spille på transfermarkedet og købe "FIFA-point" eller mønter.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold