KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Golf er en individuel sport

Golfsporten er en individuel sport, da golfspillerens færdigheder vurderes ud fra hans evne til at flytte bolden. Målet er at få bolden fra den ene ende af banen til hullet med så få slag som muligt. Det kræver også en høj grad af kampvilje og styrke.

Golf er en reaktionssport

Mange sportsgrene kræver instinktive bevægelser og reaktioner på en given situation. Forskellen mellem golf og de fleste sportsgrene er, at golfspillere skal handle i stedet for at reagere på en situation. Det betyder, at de skal vælge, hvad de vil gøre, og hvornår de vil gøre det, og ikke lade deres tanker forstyrre deres handlinger. For at få succes skal de undgå de mekaniske tanker, der forhindrer dem i at svinge frit.

Sindet skal være roligt og fokuseret, når man spiller golf. Dette er i modsætning til holdsport, hvor spillerne konstant tjekker for skader og samler skadede holdkammerater op. Selv om det kan være en udfordring at forblive rolig og fokuseret under en golfrunde, skal golfspillere lære at forblive i øjeblikket.

Det er en holdsport

Mange mennesker har den fejlagtige opfattelse, at golf er en individuel sport. Selv om der er holdbegivenheder, der spilles regelmæssigt, spilles golf oftest af en enkelt person, kaldet en golfspiller. Formålet med spillet er at flytte bolden fra den ene ende af banen til hullet med så få slag som muligt.

Golf spilles som holdspil på gymnasier, universiteter og endda i PGA Junior League for børn på 16 år og derunder. Desuden fremmer National High School Association væksten af golfhold i USA. Selv om golf primært er en individuel sport, er det også en holdsport fra den tidlige barndom og frem til voksenalderen.
Det er en reaktionssport lige så meget som en konkurrencesport.

Golfsportens fysiske krav er konstant skiftende, udfordrende og selvfremstillede. I sammenligning med tennis eller baseball, som har mere begrænsede fysiske krav og kræver mere tid mellem handlingerne, kræver golf langt mere koncentration. Den er også mere mentalt udfordrende end nogen af disse andre sportsgrene, da spillerne skal forblive mentalt rolige i hele kampe. Uanset om en spiller spiller alene eller sammen med andre spillere, kræver golf mental fokus og rolig koncentration.

Det er en reaktionssport

Den største forskel mellem golf og andre sportsgrene er, at golf er en individuel sport, mens de fleste sportsgrene er en holdsportsgren. I de fleste sportsgrene er holdets mål at vinde, mens det i golf er den enkeltes mål at nå et bestemt mål. Golf kræver, at spilleren fokuserer og forbliver i øjeblikket, i modsætning til at skulle tænke på hele holdet på samme tid.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold