KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Sådan spiller du på håndbold på et online casino

Håndboldvæddemål er faktisk ret enkle, hvis du er bekendt med de europæiske markeder for sportsvæddemål. I en typisk kamp er der to hold, og kun det ene kan vinde, så det burde være ligetil at placere et væddemål på vinderen.

I de fleste tilfælde tilbyder bettingsider håndboldvæddemål i form af over/under-væddemål. Disse væddemål er lette at forstå, og den potentielle udbetaling er simpelthen din indsats ganget med de odds, du har valgt.

Håndbold væddemål

Håndbold er en hurtig sport, og det kan gøre det svært at forudsige kampens resultat. Men med omhyggelig research og forståelse af oddsene kan du vinde et godt afkast på dine væddemål.

En anden populær måde at spille på håndbold er med over/under-væddemål. Dette væddemål beregnes før kampen af spiludbydere baseret på deres research af holdene. Hvis slutresultatet er over eller under det udregnede tal, vinder du væddemålet.

Spread-væddemål

Håndboldvæddemål er en sjov og profitabel måde at spille på denne målrige sport. Selvom store gevinster føles euforiske, indebærer de altid en risiko og kan dræne din bankroll. Det er bedre at fokusere på sikre væddemål med lave til middelmådige odds, som vil minimere dine tab i det lange løb.

Spread betting på håndbold indebærer at placere væddemål på et "spread" af forudsagte resultater. Hvis du f.eks. køber et spread på antal mål, og kampen ender 56-53, får du et overskud på 120 PS ((56 - 53) x 10 PS).

Akkumulerede væddemål

Akkumulator-væddemål er en god måde at øge dit afkast på med en lav indsats. De fungerer ved at multiplicere oddsene for hvert væddemål og derefter overføre afkastet til det næste væddemål. Denne metode er dog risikabel, da ét tabende valg kan udslette hele din akkumulator.

Når du opbygger en akkumulator, bør du undgå at spille på ukendte markeder, der har potentiale til at ødelægge dit væddemål. Du bør også begrænse antallet af væddemål i din akkumulator.

Håndboldligaer

SEHA League er en klubhåndboldturnering for mænd i Sydøsteuropa. Den var tidligere kendt som Gazprom South Stream League. Ligaen eksisterer sideløbende med nedskalerede nationale mesterskaber, og hold fra ligaen deltager i deres egne nationale konkurrencer, når sæsonen er slut.

Sporten er et hurtigt holdspil, der kræver både spark og kast. Spillerne kan flytte bolden ved at aflevere eller drible, men de skal holde den i tre sekunder, før de kaster eller løber.

Decimale odds

Decimalodds bruges over hele verden, og de har flere fordele i forhold til amerikanske odds. For det første er de meget nemmere at konvertere til sandsynligheder, og de er mere intuitive. De inkluderer også din oprindelige indsats, når de beregner dit potentielle afkast.

Det gør dem til det foretrukne format til matched betting, hvor man sammenligner back- og lay-odds for at finde de bedste matched bets. Derudover er de nemme at forstå, da oddsene viser, hvor stor fortjenesten er for et væddemål på 1 dollar.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold