KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os
IKAST KFUM FODBOLD


Se NFL-spil på et tv og et surround sound-system af høj kvalitet

Det er en meget sjovere oplevelse at se NFL-kampe på et tv og surround sound-system af høj kvalitet end at gå på stadion. Du kan se alt det, der sker på banen, og høre alt fra play-by-play-kommentarer til spillernes grynt, når de kæmper for hver eneste centimeter jord.

Super Bowls

Super Bowl er mesterskabskampen i den nationale fodboldliga (NFL). Den sætter mesterne fra hver af NFL's to konferencer - American Football Conference (AFC) og National Football Conference (NFC) - overfor hinanden. Super Bowl har et stort globalt tv-publikum, men størstedelen af seerne kommer fra USA. Den anses generelt for at være den mest sete amerikanske tv-begivenhed i USA i løbet af året.

Super Bowls afholdes hvert år og er de vigtigste kampe i det moderne professionelle sportslandskab. De omtales ofte som de største kampe i historien og kan have en betydelig økonomisk betydning for det vindende hold. Super Bowls er også kendt for de spektakulære halvlegsshows, som kan omfatte omfattende kulisser og fyrværkeri. Desuden giver de annoncører en fantastisk mulighed for at øge deres brand recognition. For at kunne være vært for en Super Bowl skal en by have en aktiv NFL-franchise.

Divisionsrunder

Efter en uge med wild card-spil går NFL-slutspillet ind i divisionsrunden i denne weekend. De fire bedste hold i hver konference får en bye i denne runde, så der er tre kampe tilbage at spille. Den lavest seedede spiller mod den bedst seedede, og de resterende to spiller mod hinanden.

Den første kamp i weekenden er Jaguars mod Chiefs. Jaguars kommer fra en spændende sejr på 31-30 over Chargers, hvor de udlignede et underskud på 27 point. Det andet opgør byder på New York Giants mod Eagles. Giants forsøger at bygge videre på deres imponerende sejr over Vikings og komme videre til Super Bowl.

Wild Card-runder

I NFL's Wild Card Round får de hold, der ikke vandt deres division, en chance for at deltage i slutspillet. For at være kvalificeret til Wild Card Round skal holdene have en god rekord uden for deres division. De to bedst seedede fra hver konference får en bye i Wild Card Round. Resten af de seedede hold rangeres på baggrund af deres resultater i den regulære sæson. Det hold, der har det bedste resultat i konferencen, møder det lavest seedede hold, og det hold, der har det dårligste resultat, spiller mod det bedst seedede hold.

Dette system gør det muligt for holdene at møde divisionsrivaler i den første runde, mens de stadig holdes adskilt i anden runde. Desuden blev den oprindelige regel om, at divisionsmestre ikke kan spille mod en andenplads fra samme division, opretholdt. Dette giver divisionsvinderne en stor fordel i forhold til wild card-holdene. Det endelige resultat af hver kamp i Wild Card-runden afgør, hvilke hold der går videre til divisionsrunden.

Den regulære sæson

Efter slutspillet går NFL tilbage til den regulære sæson. I denne sæson vil der være 17 kampe i den regulære sæson, hvor hvert hold får en uge fri (eller en bye-uge).

De, der udarbejder tidsplanen, skal tage hensyn til en række forskellige faktorer, når de sammensætter den 273 kampe store tidsplan for hver sæson. De forsøger f.eks. at undgå at planlægge hold, der skal rejse for ofte på tværs af landet på kort tid. De forsøger også at skabe balance mellem antallet af udekampe, som et hold spiller, og antallet af hjemmekampe.

NFL forsøger også at sikre, at holdene ikke spiller mod hinanden for ofte, og at de får mulighed for at spille mod flere divisionsrivaler. Ligaen forsøger også at holde antallet af internationale kampe på et minimum. Men på trods af alle disse bekymringer gør NFL's programplanlæggere deres bedste for at give fans og tv-partnere et underholdende program af kampe uge efter uge.

Skole Pige Cup 2013
Ikast KFUM Cup 2012
Opstart 2013
KFUM Fodbold Events Sponsor Billeder Kalender Turneringer/Kampe Klubdragter Kantine Kontakt Bestyrelse Find os

Ikast KFUM fodbold