Serie 1: Ikast KFUM 1 – 1 Bramming

Ikast KFUM 1 – 1 Bramming

Trup: Hinge – Skjær, Mortensen, Rindom, Kat – Young, Gronau, LØ, Sand – Djungle, Jungbloot.
Bænk: Mathias, Dog, Dense

Mål: Djungle(MOTM) – Jungbloot assist.
Kort: Gronau

Lørdag d. 4. maj var 3 vitale point på højkant i bundstriden. Vi har ikke fået den start på sæsonen vi havde håbet på, og derfor var lørdagens kamp en perfekt mulighed til at fordoble pointhøsten.. Desværre ville Bramming det anderledes.

Bramming kom bedst fra start, og de skulle ikke bruge mere end et kvarter til at bringe sig foran 1-0. De brød igennem i venstre side, og kunne uden de store problemer bringe sig foran. Ikast KFUMs angrebsduo svarede igen. Jungbloot fightede sig gennem Bramming forsvaret hvor han fra en spids vinkel afslutter – Djungle var med i feltet og prikkede bolden det sidste stykke over stregen til 1-1. Resten af 1. halvleg var en lige affære hvor de største chancer tilfald KFUM.

Den ujævne bane tillod ikke det fine spil langs jorden, hvorfor kampen var præget af mange lange bolde og fysisk betonet spil. 2. halvleg bølgede frem og tilbage, dog med Bramming som det farligste hold med skud på stolpen. Heldigvis havde vi en målmand som var flyvende, der sammen med Djungle og Jungbloot blev stemmesluger! I de sidste sekunder af den officielle spilletid fik Bramming straffe som deres anfører skulle eksekvere. Hinge kronede en flot kamp med at redde straffesparket og sikre os 1 meget tiltrængt point!

Næste kamp: @Tjæreborg tirsdag d. 07.05 kl. 1900

Skriv et svar