Serie 1 Ikast KFUM 1 – 0 Ringkøbing

Tirsdag d. 4. juni tog Ikast KFUM serie 1 imod Ringkøbing på hjemmebane. Det var, ligesom de sidste 3 kampe er, en vital kamp hvis klubben fortsat skal have et hold i serie. Sidst de 2 hold mødtes løb Ringkøbing med en 4-2 sejr, så der var et resultat som skulle revancheres! Vi havde til kampen fået Bjørn Pedersen og Martin Jungbloot tilbage fra skader til dagens kamp, hvilket skulle vise sig at være afgørende!

Opstilling:
Kim Hinge
Casper Ljungberg – Simon Rindom (c) – Andreas Kattenhøj – Michael Mikkelsen
Bjørn Pedersen – Lasse Østergård – Lasse Gronau – Martin Jungbloot
Patrick Sand – Mark Madsen
Gult kort: Casper Ljungberg, Patrick Sand
Mål: Bjørn Pedersen

Første halvleg var en lige affære, hvor begge hold til tider spillede flot fodbold. Ringkøbing vil gerne spille bolden i deres små trekanter, hvilket de mestrer. Heldigvis havde 2xLasse endnu en fremragende kamp på den centrale midtbane, og de formåede at gøre livet surt for Ringkøbing. De fik ikke ro på bolden, og havde ikke mange muligheder for at sparke på mål. I den anden ende var Bjørn tilbage i den iscenesættende rolle. Straks han fik bolden skabte det uro. Men gode bolde i dybden og på tværs formåede han at sætte vores kanter og angribere op – en opgave vi har haft svært ved at løfte mens “Royal Copenhagen aka Bjørn” har været ude med skader. Sand bliver sendt i dybden efter en 20 minutters spil, som altid formår han at oversprinte modstandernes forsvar og kommer frem til en fræk afslutning over målmanden, desværre en meter ved siden af mål. Midtvejs i 1. halvleg spiller Ringkøbing sig flot igennem og fanger vores bagkæde på det forkerte ben. Rindom nåede at indhente modspilleren, desværre med et straffespark til følge. Kim “iskold” Hinge ved efterhånden hvad det kræver at redde et straffe, da det var sæsonen 8. straffespark vi begik. Nedstirringen går i gang, Kim vinde, modstanderen sparker over. 5/8 straffespark reddet, ja det er ikke så tosset endda. Få minutter senere gør Bjørn det han er bedst til. Han får en hoppende bold i dybden som han resulut hakker til – 1.0! Det leder tankerne hen på Youssef Toutuths mål for Esbjerg http://www.youtube.com/watch?v=w2vObJnOQYU

2. halvleg stod der Ringkøbing på boldbesiddelsen. De spilede bolden rigtig godt rundt, men takket være vi stod sammen som hold kunne de ikke komme frem til reele chancer – forsvaret og midtbanen lukkede ned! Med et kvarter igen får Djungle gult kort for at sparke bolden væk, og bare 3 minutter senere brokker Sand sig til et gult kort. Med 2 mand i undertal krævede det fuld fokus fra alle mand de sidste 10 minutter. Vi stod sammen, fik afværget deres utallige indlæg og lukkede ned – STÆRKT AF HELE HOLDET!

3 point og et skridt nærmere overlevelse.

NÆSTE HJEMMEKAMP: Lørdag d. 8. juni kl. 13 mod Varde.
Kom og støt drengene, der er virkelig brug for det!

Skriv et svar