Træner/Leder/Hjælper Sommerfest 2013

Træner/Leder/Hjælper SommerfestSOMMERFEST

Som afslutning på forårssæsonen holder vi fredag den 21. juni fest for alle trænere og ledere. Dagen starter vanen tro med en gang hygge bold, hvor pauserne vil være lange og mange.

Efter kampen tændes der op i grillen, så det passer med vi klar til grillerier når vi er omklædte. Der er lagt op til hyggelig aften, hvor vi forhåbentlig kan sidde ude i det gode vejr og nyde lidt rødvin, øl og mad.

Pris: Det koster 100 kr. at deltage som vil blive brugt på mad, lidt øl, vin og sodavand. Har man lyst til andet eller meget at drikke er man velkommen til at medbringe ekstra.

Tidspunkt: Vi starter med at trille bold kl. 17 for alle interesserede. Efter en god times spil med indlagte pauser tager vi et kort bad og maden er klar omkring kl. 19.

Vi vil sørge for der som minimum er en Tips13 konkurrence med spørgsmål om KFUM. Har du idéer til indslag/underholdning er det mere end velkommen.

SU senest tirsdag den 18. juni til Skriv gerne hvilket hold du er tilknyttet.

Vi håber meget at se mange trænere, ledere og hjælpere til lidt hygge bold, konkurrencer og spisning, så vi kan få rundet forårssæsonen godt af.

Skriv et svar