Holstebro B (S1) 1 – 0 Ikast KFUM (S1)

Start 11: Jan, Jungbloot, Gronau, Awesome, Kat, Dennis, Rindom, Bjørn, Mehli, Djungle, Maddog
Bænk: Mathias, Uffe
Gult kort: Casper Ljungberg

Lørdag d. 9. februar blev årets første træningskamp afviklet på kunst i Holstebro. Grundet den meget sne, og de få træningspas der havde været i opstarten, var målsætningen for kampen klar: “Få nogle kilometer i benene”.

Kampen startede som man kunne forvente – lidt nervøsitet, spillet var ikke særlig kønt, men der blev kæmpet. Efter et kvarters spil udnyttede Holstebro et passivt Ikast forsvar og skød bolden i nettet til 1-0. Målet virkede som en spand vand i hovedet på KFUM spillerne som begyndte at spille bedre og bedre som tiden skred frem.

Midt i første halvleg blev Bjørn spillet helt fri med målmanden, desværre nåede keeperen lige nøjagtig at få fingrene på Bjørns lop. Resten af 1. halvleg spillede begge hold bolden rundt uden det førte til de store chancer.

2. halvleg var en meget lige affære. Forsvaret hos Ikast lukkede ned, og det eneste Holstebro kom frem til var langskud og dødbolde – dødbolde forsvarets specialitet, hvilket Holstebro måtte sande!

Midt i anden halvleg blev Maddog spillet fri i højre side. Han sparkede bolden ind til angrebsmakkeren Djungle som firstimede indlægget - desværre nåede målmanden at få en hånd på bolden så det blev hjørnespark. Resten af kampen var en lige affære uden de store chancer.

NÆSTE KAMP: LØRDAG D. 16.02 på udebane mod HERNING FREMAD JYLLANDSSERIE.