Serie 1 – Uffe Eis takker af

Efter 2½ år takker Uffe Eis af som førsteholdstræner i Ikast KFUM for Herre Senior. Det blev til 70 turneringskampe med 103 point til følge (29v – 16u – 25t) og en samlet målscorer på 158 – 127.

Første sæson Uffe kom til klubben meldte han ud, at han forventede oprykning til serie 1, med mulighed for at tage det helt til Jyllandsserien. Første sæson blev til en suveræn oprykning til serie 1 – mission completed. De efterfølgende 4 sæsoner har der stået serie 1 på programmet.
Uffe har formået at få det bedste ud af situationen og spillerne omkring sig, og han formår altid at banke hele holdet op når det virkelig gælder. De 4 sæsoner i serie 1 har kastet en 3. plads, en 4. plads, en 5. plads og en 6. plads af sig.

Med sit gode humør, passion for spillet og klubånd har Uffe formået at skabe et sammenhold og en vilje til at give alt man har for sine holdkammerater - Lead by example drenge!

Der skal lyde en stor tak til Uffe “Iceman” Eis for det store arbejde han har lagt i klubben – det har været en fornøjelse.

På gensyn Uffe.

/Herre Senior

Skriv et svar