Månedsarkiv: juni 2013

ENDELIG fredag – Turen går til Gråsten cup

Så er det blevet fredag, og Ikast KFUM sætter i eftermiddag kursen mod Gråsten, til en weekend i fodboldens tegn. :)
Der drager 6 hold afsted, som spænder fra U-10 til U-15, med trænere og forældre. Skulle du/i have lyst til at komme til Gråsten og heppe på holdene, kan i finde kampprogrammerne for alle vores hold herunder.

U-10 drenge 7-mands A her
U-10 piger 5-mands A her
U-11 piger 7-mands A her
U-15 piger 11-mands A her

Praktisk information
Fodboldtøj
Drikkedunk
Skiftetøj
Sovepose + pude
Liggeunderlag
Håndklæde
Toiletgrej
Det gode humør

Go’ weekend.

Serie 1 – Uffe Eis takker af

Efter 2½ år takker Uffe Eis af som førsteholdstræner i Ikast KFUM for Herre Senior. Det blev til 70 turneringskampe med 103 point til følge (29v – 16u – 25t) og en samlet målscorer på 158 – 127.

Første sæson Uffe kom til klubben meldte han ud, at han forventede oprykning til serie 1, med mulighed for at tage det helt til Jyllandsserien. Første sæson blev til en suveræn oprykning til serie 1 – mission completed. De efterfølgende 4 sæsoner har der stået serie 1 på programmet.
Uffe har formået at få det bedste ud af situationen og spillerne omkring sig, og han formår altid at banke hele holdet op når det virkelig gælder. De 4 sæsoner i serie 1 har kastet en 3. plads, en 4. plads, en 5. plads og en 6. plads af sig.

Med sit gode humør, passion for spillet og klubånd har Uffe formået at skabe et sammenhold og en vilje til at give alt man har for sine holdkammerater - Lead by example drenge!

Der skal lyde en stor tak til Uffe “Iceman” Eis for det store arbejde han har lagt i klubben – det har været en fornøjelse.

På gensyn Uffe.

/Herre Senior

Træner/Leder/Hjælper Sommerfest 2013

Træner/Leder/Hjælper SommerfestSOMMERFEST

Som afslutning på forårssæsonen holder vi fredag den 21. juni fest for alle trænere og ledere. Dagen starter vanen tro med en gang hygge bold, hvor pauserne vil være lange og mange.

Efter kampen tændes der op i grillen, så det passer med vi klar til grillerier når vi er omklædte. Der er lagt op til hyggelig aften, hvor vi forhåbentlig kan sidde ude i det gode vejr og nyde lidt rødvin, øl og mad.

Pris: Det koster 100 kr. at deltage som vil blive brugt på mad, lidt øl, vin og sodavand. Har man lyst til andet eller meget at drikke er man velkommen til at medbringe ekstra.

Tidspunkt: Vi starter med at trille bold kl. 17 for alle interesserede. Efter en god times spil med indlagte pauser tager vi et kort bad og maden er klar omkring kl. 19.

Vi vil sørge for der som minimum er en Tips13 konkurrence med spørgsmål om KFUM. Har du idéer til indslag/underholdning er det mere end velkommen.

SU senest tirsdag den 18. juni til Skriv gerne hvilket hold du er tilknyttet.

Vi håber meget at se mange trænere, ledere og hjælpere til lidt hygge bold, konkurrencer og spisning, så vi kan få rundet forårssæsonen godt af.

Serie 1 Ikast KFUM 1 – 0 Ringkøbing

Tirsdag d. 4. juni tog Ikast KFUM serie 1 imod Ringkøbing på hjemmebane. Det var, ligesom de sidste 3 kampe er, en vital kamp hvis klubben fortsat skal have et hold i serie. Sidst de 2 hold mødtes løb Ringkøbing med en 4-2 sejr, så der var et resultat som skulle revancheres! Vi havde til kampen fået Bjørn Pedersen og Martin Jungbloot tilbage fra skader til dagens kamp, hvilket skulle vise sig at være afgørende!

Opstilling:
Kim Hinge
Casper Ljungberg – Simon Rindom (c) – Andreas Kattenhøj – Michael Mikkelsen
Bjørn Pedersen – Lasse Østergård – Lasse Gronau – Martin Jungbloot
Patrick Sand – Mark Madsen
Gult kort: Casper Ljungberg, Patrick Sand
Mål: Bjørn Pedersen

Første halvleg var en lige affære, hvor begge hold til tider spillede flot fodbold. Ringkøbing vil gerne spille bolden i deres små trekanter, hvilket de mestrer. Heldigvis havde 2xLasse endnu en fremragende kamp på den centrale midtbane, og de formåede at gøre livet surt for Ringkøbing. De fik ikke ro på bolden, og havde ikke mange muligheder for at sparke på mål. I den anden ende var Bjørn tilbage i den iscenesættende rolle. Straks han fik bolden skabte det uro. Men gode bolde i dybden og på tværs formåede han at sætte vores kanter og angribere op – en opgave vi har haft svært ved at løfte mens “Royal Copenhagen aka Bjørn” har været ude med skader. Sand bliver sendt i dybden efter en 20 minutters spil, som altid formår han at oversprinte modstandernes forsvar og kommer frem til en fræk afslutning over målmanden, desværre en meter ved siden af mål. Midtvejs i 1. halvleg spiller Ringkøbing sig flot igennem og fanger vores bagkæde på det forkerte ben. Rindom nåede at indhente modspilleren, desværre med et straffespark til følge. Kim “iskold” Hinge ved efterhånden hvad det kræver at redde et straffe, da det var sæsonen 8. straffespark vi begik. Nedstirringen går i gang, Kim vinde, modstanderen sparker over. 5/8 straffespark reddet, ja det er ikke så tosset endda. Få minutter senere gør Bjørn det han er bedst til. Han får en hoppende bold i dybden som han resulut hakker til – 1.0! Det leder tankerne hen på Youssef Toutuths mål for Esbjerg http://www.youtube.com/watch?v=w2vObJnOQYU

2. halvleg stod der Ringkøbing på boldbesiddelsen. De spilede bolden rigtig godt rundt, men takket være vi stod sammen som hold kunne de ikke komme frem til reele chancer – forsvaret og midtbanen lukkede ned! Med et kvarter igen får Djungle gult kort for at sparke bolden væk, og bare 3 minutter senere brokker Sand sig til et gult kort. Med 2 mand i undertal krævede det fuld fokus fra alle mand de sidste 10 minutter. Vi stod sammen, fik afværget deres utallige indlæg og lukkede ned – STÆRKT AF HELE HOLDET!

3 point og et skridt nærmere overlevelse.

NÆSTE HJEMMEKAMP: Lørdag d. 8. juni kl. 13 mod Varde.
Kom og støt drengene, der er virkelig brug for det!

Pressemeddelelse – Gade-, Skole-, Firmafodbold

Pressemeddelelse

KFUM Event er stolte over at se tilbage på en weekend, hvor familier, venner og kollegaer stimlede sammen i Ikast KFUM for at deltage i årets Gade-, Skole-, Firmafodboldturnering.

På en lørdag, hvor vejrguderne tilsmilede os, blev der spillet fodbold i en afslappet atmosfære hvor hyggen var i højsædet. De til dagen oprettede baner, Partner Revision Arena, Profil Optik Arena og Danbo Møbler Boxen var fyldt med fodboldspillere fra tidlig morgen frem til stævnets sidste kamp kl. 17.00. Ikast KFUM Fodbolds senior afdeling sørgede dagen igennem for at skænke kolde fadøl, grille pølser, dømme kampe, stå i tombola og være behjælpelige overfor de besøgende. Hjælperne var let genkendelige i matchende trøjer sponsoreret af Autogården og Sportup.dk

Bjørn Pedersen & Andreas Kattenhøj fra KFUM Event udtaler ”Stævnet forløb over alt forventning taget i betragtning af, at det er første år. Lokalområdet støttede flot op omkring stævnet, og vi har kun superlativer til overs for dem – TAK! Allerede nu garanterer vi, at stævnet vender tilbage i 2014.

Vinderne af de 4 rækker blev:

Skolerækken: 4.C Hyldgårdsskolen

Skole rækken: 1.Y Ikast Gymnasium

Gaderækken: Svarregårdsvej/Søndergårdsvej

Firmarækken: Partner Revision Ikast

Tak for et godt stævne.
/KFUM Event