Kategoriarkiv: Kampreferat

Serie 1 Ikast KFUM 1 – 0 Ringkøbing

Tirsdag d. 4. juni tog Ikast KFUM serie 1 imod Ringkøbing på hjemmebane. Det var, ligesom de sidste 3 kampe er, en vital kamp hvis klubben fortsat skal have et hold i serie. Sidst de 2 hold mødtes løb Ringkøbing med en 4-2 sejr, så der var et resultat som skulle revancheres! Vi havde til kampen fået Bjørn Pedersen og Martin Jungbloot tilbage fra skader til dagens kamp, hvilket skulle vise sig at være afgørende!

Opstilling:
Kim Hinge
Casper Ljungberg – Simon Rindom (c) – Andreas Kattenhøj – Michael Mikkelsen
Bjørn Pedersen – Lasse Østergård – Lasse Gronau – Martin Jungbloot
Patrick Sand – Mark Madsen
Gult kort: Casper Ljungberg, Patrick Sand
Mål: Bjørn Pedersen

Første halvleg var en lige affære, hvor begge hold til tider spillede flot fodbold. Ringkøbing vil gerne spille bolden i deres små trekanter, hvilket de mestrer. Heldigvis havde 2xLasse endnu en fremragende kamp på den centrale midtbane, og de formåede at gøre livet surt for Ringkøbing. De fik ikke ro på bolden, og havde ikke mange muligheder for at sparke på mål. I den anden ende var Bjørn tilbage i den iscenesættende rolle. Straks han fik bolden skabte det uro. Men gode bolde i dybden og på tværs formåede han at sætte vores kanter og angribere op – en opgave vi har haft svært ved at løfte mens “Royal Copenhagen aka Bjørn” har været ude med skader. Sand bliver sendt i dybden efter en 20 minutters spil, som altid formår han at oversprinte modstandernes forsvar og kommer frem til en fræk afslutning over målmanden, desværre en meter ved siden af mål. Midtvejs i 1. halvleg spiller Ringkøbing sig flot igennem og fanger vores bagkæde på det forkerte ben. Rindom nåede at indhente modspilleren, desværre med et straffespark til følge. Kim “iskold” Hinge ved efterhånden hvad det kræver at redde et straffe, da det var sæsonen 8. straffespark vi begik. Nedstirringen går i gang, Kim vinde, modstanderen sparker over. 5/8 straffespark reddet, ja det er ikke så tosset endda. Få minutter senere gør Bjørn det han er bedst til. Han får en hoppende bold i dybden som han resulut hakker til – 1.0! Det leder tankerne hen på Youssef Toutuths mål for Esbjerg http://www.youtube.com/watch?v=w2vObJnOQYU

2. halvleg stod der Ringkøbing på boldbesiddelsen. De spilede bolden rigtig godt rundt, men takket være vi stod sammen som hold kunne de ikke komme frem til reele chancer – forsvaret og midtbanen lukkede ned! Med et kvarter igen får Djungle gult kort for at sparke bolden væk, og bare 3 minutter senere brokker Sand sig til et gult kort. Med 2 mand i undertal krævede det fuld fokus fra alle mand de sidste 10 minutter. Vi stod sammen, fik afværget deres utallige indlæg og lukkede ned – STÆRKT AF HELE HOLDET!

3 point og et skridt nærmere overlevelse.

NÆSTE HJEMMEKAMP: Lørdag d. 8. juni kl. 13 mod Varde.
Kom og støt drengene, der er virkelig brug for det!

Serie 1: Ikast KFUM 1 – 1 Bramming

Ikast KFUM 1 – 1 Bramming

Trup: Hinge – Skjær, Mortensen, Rindom, Kat – Young, Gronau, LØ, Sand – Djungle, Jungbloot.
Bænk: Mathias, Dog, Dense

Mål: Djungle(MOTM) – Jungbloot assist.
Kort: Gronau

Lørdag d. 4. maj var 3 vitale point på højkant i bundstriden. Vi har ikke fået den start på sæsonen vi havde håbet på, og derfor var lørdagens kamp en perfekt mulighed til at fordoble pointhøsten.. Desværre ville Bramming det anderledes.

Bramming kom bedst fra start, og de skulle ikke bruge mere end et kvarter til at bringe sig foran 1-0. De brød igennem i venstre side, og kunne uden de store problemer bringe sig foran. Ikast KFUMs angrebsduo svarede igen. Jungbloot fightede sig gennem Bramming forsvaret hvor han fra en spids vinkel afslutter – Djungle var med i feltet og prikkede bolden det sidste stykke over stregen til 1-1. Resten af 1. halvleg var en lige affære hvor de største chancer tilfald KFUM.

Den ujævne bane tillod ikke det fine spil langs jorden, hvorfor kampen var præget af mange lange bolde og fysisk betonet spil. 2. halvleg bølgede frem og tilbage, dog med Bramming som det farligste hold med skud på stolpen. Heldigvis havde vi en målmand som var flyvende, der sammen med Djungle og Jungbloot blev stemmesluger! I de sidste sekunder af den officielle spilletid fik Bramming straffe som deres anfører skulle eksekvere. Hinge kronede en flot kamp med at redde straffesparket og sikre os 1 meget tiltrængt point!

Næste kamp: @Tjæreborg tirsdag d. 07.05 kl. 1900

Serie 1 i træningskamp…

Herning Fremad (JS) 2 – 1 Ikast KFUM (S1)

Start 11: Jan – Djungle, Rindom, Awesome, Kat – Dennis, Gronau, L.Ø., Mehli,
Mathias – Maddog
Bænk: Steff, Johnny, Uffe
Gult kort: Casper Ljungberg, Lasse Gronau

Lørdag d. 16. februar stod der ”Lokal derby” på menuen– Herning Fremad vs.
Ikast KFUM. Oplægget fra Coach Eis var klart ”Vi skal ud og nyde det, have
nogle kilometer i benene, og stå bedre på banen end vi gjorde mod
Holstebro!”
I starten af kampen stod der Fremad på det meste. Vi skulle bruge tid på at
finde den rette opskrift, hvilket gjorde det muligt for Herning at spille
sig godt igennem og slå indlæg. Der blev også forsøgt med skud fra
distancen, skud som Jan havde godt styr på. Efter et kvarters spil kom vi
bedre med i kampen, dog havde Herning stadig de fleste chancer.

Efter en halv times spil fik Maddog en friløber. Deres midtbane havde ikke
set Mark, så hvad der skulle være en tilbagelægning blev en friløber til
Maddog, som han kvitterede med et mål. 0-1 til gæsterne. Det fik gang i
Fremad, og de skulle ikke bruge mere end 5 minutter førend de havde udlignet
til 1-1 på hjørnespark. Bolden kommer til forreste stolpe, hvor 3 KFUM
spillere står klar. Ermin ”HULK” kommer først på bolden og scorer til 1-1.

2. halvleg var meget lige. Begge hold spillede godt og der blev gået til
stålet. Det resulterede i 2 gule kort til Ikast. Gronau fik besked på det nu
var femte gang han lavede en hård tackling og det gav gult kort. Det andet
gule kort blev uddelt til Djungle, der ikke var tilfreds med et frispark
dommeren dømte. Det blev for meget for dommeren, så han hev ostemaden frem
som modsvar.

Med 5 minutter igen fangede Fremad os i en hurtig omstilling. En stikning i
dybden til deres højre kant, et flat indlæg til Nino og bang 2-1. Flot
opspil!

Generelt set var vi slet ikke hurtige nok når Fremad havde dødbolde. Vi
brugte mere tid på at diskutere og se fodbold i stedet for hurtigt at falde
på plads. Udover det, var det en fornøjelse at spille. Vi løb godt for
hinanden, turde spille bolden, gik til stålet og lavede frispark når det var
nødvendigt. En mere end acceptabel indsats på årets anden træningskamp.

NÆSTE KAMP: SØNDAG D. 24.02 på udebane mod Skjern (S2).

Holstebro B (S1) 1 – 0 Ikast KFUM (S1)

Start 11: Jan, Jungbloot, Gronau, Awesome, Kat, Dennis, Rindom, Bjørn, Mehli, Djungle, Maddog
Bænk: Mathias, Uffe
Gult kort: Casper Ljungberg

Lørdag d. 9. februar blev årets første træningskamp afviklet på kunst i Holstebro. Grundet den meget sne, og de få træningspas der havde været i opstarten, var målsætningen for kampen klar: “Få nogle kilometer i benene”.

Kampen startede som man kunne forvente – lidt nervøsitet, spillet var ikke særlig kønt, men der blev kæmpet. Efter et kvarters spil udnyttede Holstebro et passivt Ikast forsvar og skød bolden i nettet til 1-0. Målet virkede som en spand vand i hovedet på KFUM spillerne som begyndte at spille bedre og bedre som tiden skred frem.

Midt i første halvleg blev Bjørn spillet helt fri med målmanden, desværre nåede keeperen lige nøjagtig at få fingrene på Bjørns lop. Resten af 1. halvleg spillede begge hold bolden rundt uden det førte til de store chancer.

2. halvleg var en meget lige affære. Forsvaret hos Ikast lukkede ned, og det eneste Holstebro kom frem til var langskud og dødbolde – dødbolde forsvarets specialitet, hvilket Holstebro måtte sande!

Midt i anden halvleg blev Maddog spillet fri i højre side. Han sparkede bolden ind til angrebsmakkeren Djungle som firstimede indlægget - desværre nåede målmanden at få en hånd på bolden så det blev hjørnespark. Resten af kampen var en lige affære uden de store chancer.

NÆSTE KAMP: LØRDAG D. 16.02 på udebane mod HERNING FREMAD JYLLANDSSERIE.