Unibank1.gif (1397 bytes)

Danica.gif (4049 bytes)

edbgruppen.gif (15065 bytes)

Klubben | Aktiviteter | Holdinfo | Om hjemmesiden | Nyt på siderne

kfum-logo.jpg (36362 bytes)

Klubhus
Baneanlæg
Kantine
Bestyrelse
Udvalg mv.
Trænere mv.
Pokaler
KFUM Idræt

 

.

Kantinen

Fra starten af sæson 2001 har  Lars "Slagter" Sander med stor succes overtaget ansvaret for kantinedriften.

Lars vil gøre klubbens kantine til et hyggeligt samlingspunkt for fodboldspillere og deres forældre, hvad enten man er kommet for at se fodbold eller bare hygge sig med vennerne.

Målet for selve kantinen er, at den er åben på alle træningsdage og til alle kampe.
For at nå dette mål, er det nødvendigt at så mange frivillige som muligt - med lyst til at give en hånd med 4-6 gange i løbet af sæson'en - melder sig. Lars har allerede fået en god modtagelse fra mange forældre, som er interesseret i at hjælpe. Det skal de have tak for - men Lars har brug for flere. Så er du interesseret i at hjælpe - enten som mor eller far til en spiller eller som frivillig - kan du henvende dig til Lars på telefon
9725 2738, eller på e-mail [email protected] - også hvis du bare har nogle spørgsmål.

At være med til at passe kantinen giver i sig selv masser af gode oplevelser. Men igen i år går der også sport i det. Derfor deltager alle der er med til at passe kantinen i lodtrækningen om et gavekort til en værdi at 1.000 kr. Gavekortet indløses i Glashuset, hvor vinderen med partner kan hygge sig med "En romatisk aften"

En god kantine er med til at styrke kammeratskab og klubfølelse, og er samtidig en god måde at styrke klubbens økonomi. Et besøg i kantinen, er også et godt besøg i klubben ! Derfor opfordrer vi også fra bestyrelsens side alle trænere og ledere til at være behjælpelig med at finde frivillige hjælpere til kantinen.