Pressemeddelelse – Gade-, Skole-, Firmafodbold

Pressemeddelelse

KFUM Event er stolte over at se tilbage på en weekend, hvor familier, venner og kollegaer stimlede sammen i Ikast KFUM for at deltage i årets Gade-, Skole-, Firmafodboldturnering.

På en lørdag, hvor vejrguderne tilsmilede os, blev der spillet fodbold i en afslappet atmosfære hvor hyggen var i højsædet. De til dagen oprettede baner, Partner Revision Arena, Profil Optik Arena og Danbo Møbler Boxen var fyldt med fodboldspillere fra tidlig morgen frem til stævnets sidste kamp kl. 17.00. Ikast KFUM Fodbolds senior afdeling sørgede dagen igennem for at skænke kolde fadøl, grille pølser, dømme kampe, stå i tombola og være behjælpelige overfor de besøgende. Hjælperne var let genkendelige i matchende trøjer sponsoreret af Autogården og Sportup.dk

Bjørn Pedersen & Andreas Kattenhøj fra KFUM Event udtaler ”Stævnet forløb over alt forventning taget i betragtning af, at det er første år. Lokalområdet støttede flot op omkring stævnet, og vi har kun superlativer til overs for dem – TAK! Allerede nu garanterer vi, at stævnet vender tilbage i 2014.

Vinderne af de 4 rækker blev:

Skolerækken: 4.C Hyldgårdsskolen

Skole rækken: 1.Y Ikast Gymnasium

Gaderækken: Svarregårdsvej/Søndergårdsvej

Firmarækken: Partner Revision Ikast

Tak for et godt stævne.
/KFUM Event

Skriv et svar