Det foregår henover weekenden d. 28-30 Juni

Det er en social tur for børnene uden forældre. Men vi vil på ingen måde forbyde at forældre dukker op dernede….

Velkommen til foråret 2013

Så er det blevet tid til at komme på græs.
Trænere og ledelse byder velkommen til gamle og nye spillere. Vi går en ny og spændende tid i møde, hvor vi starter op med et nyt træner koncept, ”Den gule tråd”. I klubben er vi enige om at det var tid til fornyelse, så valget blev at investere i et nyt trænings koncept. Aldersrelateret target træning er overskriften.
I år drager vi i samlet flok til Sønderjyllands cup. Stævnet er for U-10 til U-15 spillere. Den finder sted fra weekenden d. 28-30 juni. Der ud over har vi en del andre events på plakaten. Det bliver et travlt, men 100 % sjovt forår vi går i møde.
Vi glæder os til at komme på græs igen. Og jo flere der vil dele glæden med os jo bedre. Så har du lyst til at prøve at spille fodbold, så kom endelig. Der er altid plads til en mere.

Holstebro B (S1) 1 – 0 Ikast KFUM (S1)

Start 11: Jan, Jungbloot, Gronau, Awesome, Kat, Dennis, Rindom, Bjørn, Mehli, Djungle, Maddog
Bænk: Mathias, Uffe
Gult kort: Casper Ljungberg

Lørdag d. 9. februar blev årets første træningskamp afviklet på kunst i Holstebro. Grundet den meget sne, og de få træningspas der havde været i opstarten, var målsætningen for kampen klar: “Få nogle kilometer i benene”.

Kampen startede som man kunne forvente – lidt nervøsitet, spillet var ikke særlig kønt, men der blev kæmpet. Efter et kvarters spil udnyttede Holstebro et passivt Ikast forsvar og skød bolden i nettet til 1-0. Målet virkede som en spand vand i hovedet på KFUM spillerne som begyndte at spille bedre og bedre som tiden skred frem.

Midt i første halvleg blev Bjørn spillet helt fri med målmanden, desværre nåede keeperen lige nøjagtig at få fingrene på Bjørns lop. Resten af 1. halvleg spillede begge hold bolden rundt uden det førte til de store chancer.

2. halvleg var en meget lige affære. Forsvaret hos Ikast lukkede ned, og det eneste Holstebro kom frem til var langskud og dødbolde – dødbolde forsvarets specialitet, hvilket Holstebro måtte sande!

Midt i anden halvleg blev Maddog spillet fri i højre side. Han sparkede bolden ind til angrebsmakkeren Djungle som firstimede indlægget - desværre nåede målmanden at få en hånd på bolden så det blev hjørnespark. Resten af kampen var en lige affære uden de store chancer.

NÆSTE KAMP: LØRDAG D. 16.02 på udebane mod HERNING FREMAD JYLLANDSSERIE.